Petreceri, concerte, galerii, brunchuri, avem de toate în acest weekend. Sperăm doar sa ţină şi vremea cu noi.
Appétit Social ☆ La Folie Douce – Pe 29 martie, la Si-Lounge, de la orele 22:00 Appétit Social te invită la un eveniment menit să îți suprindă simțurile: La Folie Douce. O explozie de culori, senzații și surprize dulci te așteaptă vinerea aceasta. “Nebunia” momentului va fi pusa în scenă de Răzvan Ivănescu, care va intra în pupitrul Appétit Social, alături de un New Entry în gașca socialior: Gabriel Radu.
Salonul bicicletei 2019 – Vino să vezi cele mai noi şi performante biciclete, testează-le şi pleacă acasă cu ele. Trotinete, scutere, skateboarduri. Salonul Bicicletei 2019 te invită în parcarea Baneasa Shopping City, unde timp de 3 zile pregătim:
Circuit de teste, carturi, circuit pumptrack, cycling, zona special amenajată pentru copii, concursuri cu premii, zona handmade, show cu sărituri marca Orban Gabi Show şi multe alte surprize. Nu rata cea mai mare expoziţie naţională dedicată pasiunii pentru biciclete şi nu numai!
Shop Our Closet – Spring Edition – Bloggeriţele noastre preferate ne invită Sâmbătă, pe 30 Martie, la Matcha Bar (Bd.Dacia, nr.25), între orele 12:00 şi 18:00, într-un decor foaaarte, foarte frumuşel să SHOP THEIR CLOSET
Muzica lui Hefe / J’ai Bistrot – Hefe, membru al trupei Coma din anul 2000; DJ de alternative rock, punk, ska, hardcore în clubul Fire începând cu anul 2000 precum și-n multe alte cluburi bucureștene; Realizator și prezentator al emisiunilor Bring the Noise, Punk Rock Show și Citypalooza la City FM, Violența Domestică pe Green Channel, Rockada la Atomic TV Klumea, alături de Brugner – Urban Groove pe Utv, Bring the Noise la Music Channel, Alternative Nation și MTV Unplugged la MTV România, Domestika cu Hefe la Radio Guerrilla, Alternative Hour la Music Channel, Playground cu Despot și Hefe la Rock FM, pune muzică sâmbătă seară la J’ai Bistrot București .
One Night Gallery // Love Ana Bănică – Vino la Casa Monteoru, sâmbătă, 30 martie, începând cu ora 20:00, să experimentezi jungla electrică din mașina Uber Green, alături de cea mai șireată panteră. Te așteaptă și alte instalații cu realitate augmentată și virtuală, ilustrații și animale bizare – toate vor transforma casa Monteoru într-un spațiu dedicat noilor tehnologii.
Ground Zero Beer 4 Years Anniversary Party – Anul ăsta se împlinesc 4 ani de Ground Zero Beer!
Hai pe 30 și 31 Martie la Hangar Gastropub să-i aniversăm împreună! Sâmbătă 30 Martie de la prânz (12:00) până la miezul nopții și Duminică 31 Martie de la prânz (12:00) până la miezul nopții. Toate berile Ground Zero Beer sunt la prețuri speciale în weekendul aniversar
Stefan Stiuca & Band – Pe 30 martie 2019, începând cu ora 20:00 ne revedem la 14thLANE cu Stefan Stiuca & Mob București
Gintoneria // The Gin & Tonic Festival 4th edition – Aromele ginului te răsfață pe ritmuri electro! Lemn dulce, scorțișoară, migdale, coajă de portocale sau semințe de coriandru?
Încearcă rețetele secrete de gin și bucură-te de complexitatea gustului final, răcoritor. La final, te prinzi într-un roller-coaster ride printre beat-uri și groove-uri subtile de la Urban Sunsets.
LOCAL FOOD or BURGERS #Sunday – Ce preferi sa mănânci intr-o zi însorita de Duminica: Mâncare Tradiționala sau Burger?
VINO în restaurantul nostru alături de cei dragi, prieteni și membrii familiei și bucurați-vă de preparate româneşti delicioase, pregătite după Rețetele lui Chef Scarlatescu sau de Burgeri suculenţi!
Slow Food Sibiu: Pop-Up Shop & Talk la Acuarela – În ultimele zile de primăvară, Slow Food Sibiu & Asociatia My Transylvania vin la București cu produse de la 12 producători locali responsabili, cu povești despre cei 12 ani de brunch-uri transilvănene și informații despre ce înseamna Sibiu Regiune Gastronomică Europeană.
Zarzăvăgeală – După ora 01:00 PM Copper’s Pub ne pofteşte la masă.
Deschidem ziua cu o ciorbă de lobodă cu gust de grădină românească. Dacă sunteți carnivori, vă pregătim o ciorbă de lobodă cu afumătură.
Felul doi va fi un fel de yin și yang românesc. Puteți alege piure de spanac cu ouă sau piure de urzici cu ouă. Asigurăm liantul celor două elemente esențiale pentru echilibrul universului cu puțin soare românesc infierbântat în ceaun din făină de porumb.
La final ne vom răsfăța ca niște copii cuminți cu inghețată de iaurt pregătită in casă.